Ana Štajdohar i njen suprug, muzičar Nikola Demonja, danonoćno brinu o zdravlju njihove ćerke koja je rođena mesec i po dana pre termina.

"Iako je na porođaju bilo sve u redu, beba se kasnije nije ponašala uobičajeno, a lekari su na pregledu primetili da teško diše. Pedijatri su odmah zaključili da su neophodne detaljne analize kako bi se videlo šta tačno otežava disanje. Bebu su isti dan prebacili u inkubator, a uz odgovarajuću negu i terapiju koju dobija u narednih nekoliko dana sve bi trebalo da bude u najboljem redu”, otkriva dobro obavešteni izvor iz Višegradske za Kurir.

VIŠE: Kako pomoći nedonoščetu da se razvije


"Ana je juče puštena iz porodilišta, dok je beba ostala. Ona je zabrinuta i non-stop se savetuje sa lekarima. To je sve normalno jer joj je ovo prvo dete i nema iskustva, a ovakve stvari se dešavaju", tvrdi pomenuti izvor.


Anin strah je opravdan, pogotovo ako se uzme u obzir da je pre dve godine izgubila bebu kada je doživela spontani pobačaj.


"Molim vas da razumete to što sad nisam raspoložena za priču jer je moja beba u inkubatoru. Jedva čekam da se ova agonija završi i da moja ćerka dođe kući. Nije trenutak da pričam o porođaju niti da dajem bilo kakve izjave. Hvala vam što ste pozvali, ali ne bih ništa više rekla na tu temu", ljubazno je rekla Ana novinarima Kurira.