Dvadesetosmogodišnja novopečena mama je supruga Gereta Hačinsona, koji je trebalo da kumuje na venčanju Stivena Vasija. Ona je odbila da bude deveruša jer nije želela da ruži fotografije ceremonije, pošto je znala da će do tog dana biti u poodmakloj trudnoći. Uprkos tome, ona se potpuno neočekivano porodila baš na dan venčanja svoje najbolje drugarice, koja se inače takođe zove Amanda! Gospođi Vasi to uopšte nije smetalo, već je bila potpuno oduševljena.

"Amanda mi se izvinjavala iznova i iznova i govorila kako mi je upropastila venčanje, ali ne, nije. Mislim da je u pitanju posebna radost što se beba rodila baš na dan Stivenovog i mog venčanja", rekla je Amanda Vasi.

VIŠE: Porođaj u centru Njujorka (VIDEO)

Svi sa venčanja pomagali su pri porođaju, koji se jedno vreme odvijao u kolima. Ona su bila prekrivena peškirima kako bi Amanda imala malo privatnosti. Bolničari su stigli relativno brzo i prevezli je, te se ipak porodila u bolnici, sedam minuta pošto je u nju i stigla.

"Plakali smo u bolnici. Ja sam se udala za ljubav svog života, a naši najbolji prijatelji su dobili bebicu, ovo je jedan od onih prelepih dana koj isu puni divnih emocija", izjavila je Amanda Vasi.

VIŠE: Kad beba požuri (VIDEO)

I zato sada slike sa venčanja krasi i ova malena devojčica, kojoj još uvek nisu dali ime.