Svi mališani kojima mame i tate poručuju da će slatkiše dobiti tek nakon što pospreme svoje igračke obradovaće vest da se odnedavno mogu pronaći Lego kocke napravljene od ukusne čokolade.  Pored toga što služe za igru i pravljenje maštovitih građevina i figura, najnovije Lego kockice omogućiće, dakle, mališanima da se zaslade i tokom igre!

VIŠE: Napravite Lego kocke od povrća!

Ovaj neobične kocke delo je dizajnera Akihira Mizučija, a napravljene su od crne, bele i mlečne čokolade. Veoma su precizno izrađene, zbog čega je igrati se njima podjednako lako kao igrati se plastičnim kockicama, a roditelji već brinu o dvema stvarima - kako sprečiti topljenje čokoladnih kockica tokom duge igre i kako će mališani odoleti ogromnim količinama primamljive i ukusne čokolade.

VIŠE: Uradi sam: Kako napraviti jestive bojice

U iščekivanju da se ova originalna igračka ne pojavi na našem tržištu, pogledajte neodoljive fotografije ukusnih Lego kocki.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.

Umetničko delo, igračka i slatkiš u jednom! Pogledajte najnoviju i potpuno neodoljivu verziju omiljenih kocki naših detinjstava...