Holivudska zvezda Kejt Hadson se dugo trudila da sakrije da je u drugom stanju, ali, kako je stomačić počeo da se primećuje, rešila je da radosnu vest podeli sa svima. Pre nekoliko dana, prijatno nas je iznenadila video klipom na Instagramu u kojem je objavila da očekuje bebu sa svojim dečkom Denijem Fudžikavom. 

Dobitnica Zlatnog globusa je poznata po aktivnom načinu života, što se da primetiti i na novoj fotografiji koju je objavila na društvenim mrežama. Ovaj put otkrila je da u trudnoći uživa na bazenu, a kako bi još više istakla svoj zaobljeni stomačić, tridesetosmogodišnja glumica je oko struka vezala zlatan lančić - nezaobilazan detalj poslednjih nekoliko sezona na plaži. 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on Apr 22, 2018 at 2:00pm PDT

Izgleda da Kejt obožava bazen i vodu, pa se tako prošli vikend takođe opuštala pored bazena i objavila zanimljiv klip pored kog je napisala WaterBaby, što u prevodu znači vodena beba.

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on Apr 15, 2018 at 9:50am PDT

Ranije tokom meseca, takođe na svom Instagram profilu, Kejt je objavila da čeka devojčicu, a da se njena ćerka već druži sa poznatim "facama", pokazuje i fotografija sa Stivom Tajlerom. 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on Apr 16, 2018 at 10:51am PDT

Kejt je ovo prvo sa Denijem, dok sa rokerom Krisom Robinsonom ima 14-ogodišnjeg Rajder Robinsona, i šestogodišnjeg Bingam Belamija sa muzičarem Metom Belamijem. 

Ona je decenijama bila prijateljica sa Fukidžavinim polusestrama Sarom i Erin, a Deniju su trebali meseci da načini prvi korak i odvede je na prvi sastanak.