Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bojanke za devojčice „Glamur stil“ u prodaji

Sve male princeze koje žele da se osete kao male dive konačno imaju priliku za to - u Srbiji su objavljene originalne bojanke koje sadrže savete, predloge i stilove na 30 strana.

 Izvor: Foto: Promo

Četiri bojanke s nalepnicama iz serijala „Glamur stil“ nalaze se u prodaji u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, kao i na sajtovima www.laguna.rs i www.delfi.rs.

Uz pomoć ovih bojanki sa priručnikom za šminkere i modne kreatore možete postati pravi stručnjak! Pratite uputstva i savete, crteže i objašnjenja, i osmislite sopstveni zanimljiv stil.

„Glamur stil“ bojanke sadrže ekstra nalepnice i 66 strana sa crtežima koji podstiču dečju kreativnost.

Naslovi ovog serijala su:

1. Diva: Priručnik za šminkanje

2. Princeza: Priručnik za šminkanje

3. Priručnik za kreiranje majica

4. Priručnik za modne kreatore

Uz pomoć bojanke sa priručnikom za šminkanje devojčice mogu postati pravi stručnjaci za šminkanje - potrebno je samo da prate crteže i objašnjenja korak po korak, ili da osmisle sopstveni zanimljivi stil. takođe, uz pomoć bojanke sa priručnikom za modne kreatore, one mogu postati pravi modni kreatori - ako prate uputstva i savete iz priručnika i osmisli sopstveni zanimljiv stil.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.

Inicijalizacija u toku...

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica