Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Održava se radionica kreativnog čitanja i pisanja „Čarolija čitanja“

Besplatna radionica kreativnog čitanja i pisanja namenjena je mladima od 14 do 18 godina.

 Izvor: Foto: Profimedia

U biblioteci Laza Kostić na Banovom brdu od 4. do 8. avgusta održaće se besplatna radionica kreativnog čitanja i pisanja - "Čarolija čitanja", prenosi Blic.

Radionicu organizuju Prijatelji dece Čukarice pod pokroviteljstvom Gradskog sekretarijata za sport i omladinu i u saradnji sa Bibliotekom grada Beograda.

Čarolija čitanja koncepcijski je zasnovana na četiri ključne reči: čitanje, pisanje, govorenje i slušanje.

VIŠE: Pomozite detetu da zavoli čitanje

Tokom petnaest sati programa učesnici će se baviti kreativnim pisanjem, vežbanjem javnog nastupa, korišćenjem inerneta u svrhu obrazovanja, povezivanjem književnosti sa drugim umetnostima, lakšim savladavanjem školske lektire.

Cilj radionice je da se podstakne dijalog i razmena mišljenja, vežba aktivno slušanje, kao i da mladi deo letnjeg raspusta provedu družeći se sa vršnjacima sličnih interesovanja.

Radioničarski način rada, kroz igre i zanimljive vežbe, omogućiće učesnicima da se zabave, kreativno izraze i usavršavaju svoje talente.

VIŠE: Čitanje je dobro za dečje samopouzdanje

Termin za održavanje radionice je od 11 do 14 sati, a prijavljivanje je telefonom na 063/8422-174 ili na e-mail [email protected].

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.

Inicijalizacija u toku...

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica