Kako se navodi na portalu Popsugar, pregledani su snimci nadzorne kamere nastali onog dana kada se, navodno, odigrao nemio događaj. Da podsetimo, roditelji trogodišnje Viktorije Vilčer požalili su se nedavno na drštrvenoj mreži Fejsbuk da je njihova ćerkica (koja je u napadu psa izgubila desno oko, slomljeni su joj vilica, nos i jagodice, a lice joj je prekriveno ožiljcima) zamoljena da napusti restoran “KFC” uz obrazloženje da "plaši goste". Međutim, pregledanjem snimaka utvrđeno je da mala Viktorija tog dana nije bila u restoranu!

Viktorijini roditelji su, opisujući taj događaj, rekli da je Viiktoriju tog dana na ručak odvela bvaka, ali se na snimku ne pojavljuje ni žena slična njoj.

Iako je istraga još uvek u toku i nije poznato dovoljno detalja, strani mediji javljaju da postoji sumnja da je Viktorijina baka Kerli Malins izmislila ovaj događaj kako bi dobila odštetu kojom bi platila oporavak i lečenje od posledica napada psa svojoj unuci. Naime, lanac restorana „KFC“ donirao je Viktoriji 30.000dolara za operacije lica, ali su i brojni neimenovani ljudi velikog srca dali svoj finansijski doprinos kako bi se Viktorija što pre oporavila.