Naime, Natalija i njeni drugari iz Svilajnca ostali su bez svog vrtića "Dečja radost" tokom poplave koja je pogodila ovaj grad. Ovaj vrtić pohađa oko 450 mališana, a on je ostao bez inventara i opreme za rad, laminat se podigao, pločice su otpale, stolovi i klupice su uništeni, a voda koja je polavila vrtić je dostigla visinu od 1,5 metar, piše 24 sata.

Voda se u vrtiću "Dečja radost" zadržala čak šest dana i njegova obnova je hitno potrebna, pa su Natalija i popularna Petra iskoristile svoju slavu da pozovu sve ljude dobre volje da pomognu renoviranje vrtića kako bi one i njihovi drugari imali mesto za druženje, bezbrižno odrastanje i igru.

Da bi vrtić ponovo postao mesto u kojem mališani provode veliki deo dana, potrebna su sredstva za higijenu i dezinfekciju, keramičke pločice, laminatni podovi, sredstva za krečenje, stolarija, oprema za dečje sobice (stočići i stolice, ormarići za garderobu i obuću, klupice), kancelarijska oprema i nameštaj, oprema za kuhinju (rerne, frižideri, šporeti, kuhinjsko posuđe) oprema za vešeraj, mašine za veš, sušilica za veš, pegle...

Svi koji mogu da pomognu trebalo bi da se jave na broj telefona: 064/891-29-60 ili na adresu decjaradostsv@gmail.com.