Neobični proizvod, nazvan Slajd Rajder, trenutno je samo u fazi prototipa, a ovaj projekat će realizovati popularni sajt Quirky.com, koji pomaže izumiteljima zanimljivih proizvoda da dospeju na tržište.

Ovaj zabavni tobogan, zapravo, predstavlja stručnjača koja se fiksira uz stepenice i time postaje najuzbudljivije mesto u domu. Na kraju tobogana nalaze se jastučići za udobno i bezbedno prizemljenje, a na bočnim stranama ove prilično neobične igračke se nalaze rukodržači.

Nakon upotrebe, on se lako pakuje, tako da ne zauzima previše prostora, a spakovan podseća na retro kovčežić, te može poslužiti kao svojevrstan ukras.

Triša Klivlend iz Minesote, izumiteljka Slajd Rajdera, ističe da je ovaj proizvod idelana za kišne dane, kada su čitavog dana kod kuće, ali i da se može koristiti i napolju. Ona je izrazila nadu da će, kada se konačno nađe u prodaji, njen tobogan obradovati mnoge mališane, a reakcije roditelja na Internetu pokazuju da će najverovatnije tako i biti.

„Jako želim ovo. Ne za svog sina, već za sebe. Hajde da pomognemo ovome da se nađe na tržištu, ja bih to rado kupila“, napisala je tako jedna mama oduševljena Slajd Rajderom, dok je druga dodala:

„Ne mogu da dočekam da se ovo nađe u prodaji!“

Tako jednostavna, a odlična ideja sprovedena je u delo! Pogledajte koja će igračka uskoro postati omiljena mališanima širom sveta, a kojoj se i mnoge mame raduju.