Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Besplatna radionica za trudnice: Zdravo bebo!

U četvrtak, 22. maja, u konferencijskoj sali beogradskog hotela „Zira“ održaće se sedmi Forum o zdravoj trudnoći "Fit i zdrava baba", pod naslovom "Zdravo bebo", a njegove učesnice će prikupljati humanitarnu ...

  Izvor: Foto: Promo

Tradicionalni Forum "Fit i zdrava baba" realizovaće se kroz pet radionica na temu psihofizičke pripreme za porođaj saveta za ishranu tokom trudnoće i tokom dojenja; nege bebe i dojenja; psihološke pripreme roditelja za dolazak bebe; toka trudnoće i brzog oporavka.

Forum se održava radi adekvatnog informisanja o zdravoj trudnoći, razbijanja predrasuda i zabluda o trudnoći i promovisanja nataliteta.

Trudnoća je, naime, najlepši period u životu jedne žene u kome je briga o sebi istovremeno i briga o budućem životu, zbog čega je neophodno negovati zdrave navike i prenositi ih na bebeod najranijeg perioda.

Ulaz na radionicu "Zdravo bebo" je besplatan, predviđeni su pokloni i besplatne informacije za buduće mame, a organizatori Foruma apeluju na posetiteljke događaja da pomognu u prikupljanju pomoći za majke i bebe s ugroženih područja. Prikupljaće se pribor za ličnu higijenu, pelene i uloške koji će biti prosleđeni centrima za pomoć.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica