Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zabavni vikend i prolećni popust u pozorištu "Duško Radović"

Tokom predstojećeg vikenda, u Malom pozorištu „Duško Radović“ će, na radost mališana, biti izvedene hit predstave - „Strašne priče braće Grim“ i „Noć u Merlinovom zamku“!

  Izvor: Foto: Promo

U subotu, 10. maja, s početkom od 17 časova igra se predstava „Strašne priče braće Grim“, uz koju će najmlađi ljubitelji pozorišta imati priliku da otputuju u očaravajući svet bajki i princeza, zlih maćeha, časrobnih šuma i mudrih kraljeva. Braća jakov i Vilhem Grim sakupili su i napisali najpoznatije bajke na svetu, a glumačka postavka Malog pozorišta pokušala je da ostane verna verzijama ovih pisaca i sačuva njihovu moć mašte.

U predstavi igraju Miloš Samolov, Jovo Maksić, Dušica Sinobad, Jelica Vučinić, Marijana Vićentijević Badovinac, Alek Rodić i Dušan Murić.

U nedelju, 11. maja, na repertoaru je predstava za decu „Noć u Merlinovom zamku“, koja govori o čuvenom čarobnjaku koji dovodi zlu vešticu na suđenje,a za svedoke poziva čuvene junake iz crtanih filmova – Malu sirenu, Zver, Ivicu i Maricu, Duha iz Aladinove lampe, Uspavanu lepoticu, Kruelu de Vil i druge. Ovu predstavu ulepšaće vizuelni efekti, songovi i zabavne plesne numere, a uloge su pripale Bojanu Lazarovu, Vladislavi Đorđević, Aleksandri Anđelković, Aleku Rodiću, sandri Rodić Janković, Jeleni Cvetković, nenadu Radoviću i Ljiljani Peroš.

Inače, u toku je prolećna akcija Malog pozorišta „Duško Radović“ i ona će trajati do kraja sezone, pa će tako svi ljubitelji pozorišta karte za pojedine predstave moći da nabave i po ceni nižoj za 40 odsto!

Osvojte karte za predstave!
Malo pozorište "Duško Radović" nagradiće po tri čitateljke sa po dve karte (za pomenute predstave) koje prve pošalju tačan odgovor na pitanje: Koje dve predstave će biti održane ovog vikenda u Malom pozorištu "Duško Radović"?. Pored odgovora na naš mejl [email protected], pošaljite i sledeće podatke: Vaše ime i prezime, telefon i kontakt adresu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica