Svi posetici bioskopa će imati priliku da učestvuju u tematskim aktivnostima specijalno pripremljenim za njih i da se druže sa ekipom filma koja je pozajmila glas glavnim junacima.

Film "Gospodin Pibodi i Šerman" nam donosi dva potpuno nova lika - Pibodija, najpametnijeg psa na svetu koji govori i dečaka Šermana koga je Pibodi usvojio.

Jer, ako dečak može da usvoji psa, zašto pas, pri tome najpametniji pas na svetu, ne bi mogao da usvoji dečaka?

Kada se u priču umeša i vremeplov Vejbek, počinje nesvakidašnja avantura najdarovitijeg psa na svetu i malo manje pametnog dečaka na putu kroz istoriju čovečanstva.  Glasove glavnim junacima u ovoj porodičnoj avanturi su pozajmili prvak pozorišta "Atelje 212" Svetislav Bule Goncić i polaznik škole "Bis" Vasilije Prvulović, čija je mentorka glumica Dušica Novaković.

Pored njih dvojice, u sinhronizaciji filma na srpski jezik učestvovali su Radoslav Milenković, Jasmina Avramović, Jadranka Bugarski, Marko Marković, Milan Antonić i Marija Simović iz škole "Bis".

Za sve posetioce bioskopa Cineplexx u periodu od 12 do 18 časova su pripremljene specijalne tematske aktivnosti. Likovna radionica, slikanje po licu i nagrade za kostimirane posetioce predstavljaju samo deo aktivnosti u Cineplexxu Beograd i Kragujevac.

Uz svaku kupljenu kartu za animirani film "Gospodin Pibodi i Šerman 3D" posetioci dobijaju na poklon "Mali Politikin Zabavnik", magazin "Pas" i vaučer za kupovinu u "Pet centru".

Na repertoaru ove subote će biti i popularni, filmski hitovi "Ćurke na slobodi", "Zaleđeno kraljevstvo" 3D i "Lego" 3D, za koje će i roditelji dece, članova Porodičnog film kluba, plaćati sniženu cenu karte.

Pogledajte trejler za animirani film "Gospodin Pibodi i Šerman".