U susret početku distribucije sinhronizovanog 3D animiranog filma "Ćurke na slobodi", svi mališani su pozvani na druženje sa glumcima koji su pozajmili glasove glavnim likovima u ovom filmu.

Specijalna projekcija na kojoj će biti prisutna glumačka ekipa, biće održana u subotu, 22. februara u 15.40 časova u bioskopu Cineplexx Delta City. Tom prilikom, klovn balondžija će razveseliti sve prisutne mališane balonima u obliku... možda baš ćurke!

Dubravko Jovanović (glas Redžija), Vojin Ćetković (glas Džejka), Sloboda Mićalović Ćetković (glas Dženi) i brojni drugi glumci dali su sve od sebe da ćurke zauvek nestanu sa prazničnog menija za Dan zahvalnosti.

Od Relativiti Medije i Ril FX studija za animaciju stiže animirana komedija, avantura za publiku svih uzrasta – "Ćurke na slobodi". Ovo je priča o dva ćurana sa dve suprotstavljene strane koji moraju da zaborave na svoje nesuglasice i putuju nazad u prošlost kako bi promenili tok istorije i zauvek skinuli ćurke sa menija za Dan zahvalnosti.


"Ćurke na slobodi" nastavljaju tradiciju drugarske komedije, u kojoj se nalaze dva nekompatibilna heroja, u ovom slučaju dva ćurana: samoživi pametnjaković, Redži i priglupi, neustrašivi Džejk. Njih dvojica će se naći u potpuno neverovatnoj avanturi koja će im promeniti živote.

Piogledajte trejler za ovaj urnebesni animirani film.