U okviru ovog programa, beogradski mališani imaće priliku da svoje slobodno vreme provedu na zabavan i kreativan način, družeći se sa vršnjacima. Uz to, oni će moći i da razviju svoje talente kroz besplatne radionice koje su, u zavisnosti od teme, predviđene za uzrast od 7 do 25 godina i biće odlična razonoda, ali i podsticanje kreativnosti.

One će se održati 15. i 16. februara, a reč je o radionicama "Dizajniraj svoju sobu", "Radionica glume i pantomime" i "Radionica stripa i ilustracije". Ipak, broj učesnika je ograničen, zbog čega je neophodno što pre se prijaviti za učešće u radionicama putem adrese radionice@domomladine.org.

U skladu s novom programskom politikom, Dom omladine je intenzivirao svoje obrazovne programe namenjene mladima. Zahvaljujući tome, učenici osnovnih i srednjih škola i studenti su, potpuno besplatno, učestvovali u decembarskim i januarskim programima "Raspust za Dž". Veliki broj radionica planiran je i za februar, a iz DOB-a javljaju da će se takva praksa nastaviti i ubuduće.