Mali Marko biće jedan je od specijalnih gostiju sinhronizacije, uz ekipu koju čini sjajan tim poznatih glumaca: Dragan Mićanović, Ana Sofrenović, Marko Živić, Milan Antonić, Srđan Timarov, Marko Marković.


Najmlađi voditelj najslušanije radio stanice u Srbiji, imaće još jedan zadatak, Marko će voditi audiciju za decu koja će pozajmiti glasove glavnim junacima filma. Audicija je zakazana za 19. februar u 12h u bioskopu "Cineplexx Delta City". Pobednike audicije odlučiće stručni žiri na čelu sa rediteljem sihronizacije Markom Konom, a pravo učešća imaju deca uzrasta od sedam do dvanaest godina.


Najmlađi radio voditelj se već priprema za audiciju koju će voditi, a za sve ljubitelje glume Marko je imao i savet:


"Posavetovao bih sve kandidate koji se prijave na audiciju da tremu ostave kod kuće i da se pokažu u najboljem svetlu. Ako im treba neki savet, ja sam tu, jer iskustvo koje sam stekao na Radiju S u poslednje dve godine učinilo je da se ne plašim javnog nastupa", objašnjava desetogodišnji voditel.


Prijavu za učešće u audiciji treba da pošalje jedno od roditelja dece ili punoletan srodnik, na adresurio@mcf.rs, do 18. februara u 12 časova. Oni koji dobiju potvrdu o učešću dolaze u bioskop "Cineplexx Delta City" u 11:30. U prijavi treba napisati nekoliko rečenica o iskustvu i razlozima za učešće u audiciji. Broj učesnika u audiciji je ograničen.