Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poklon karte za predstave u "Radoviću"

Tokom predstojećeg vikenda u Malom pozorištu "Duško Radović" biće prikazane dve sjajne predstave. U subotu u 17 časova na reportoaru je predstava "Skoro svako može da padne (osim čaplje)", a u nedelju u 12 časova ...

  Izvor: Foto: Promo


Ukoliko želiš da saznaš: šta je to „nedostajati“?, zašto je Rak odneo Sunce iz Šume?, zašto Čaplja nikada, nikada ne može da padne?, zašto se Veverici uvek, uvek jede torta?, zašto je sve, sve na Mravu mrav?, kako je Vrabac izmerio dubinu sna?, kako je Kit, ipak, otišao na Galebov rođendan?, zašto se Slon istopio? i zašto Veverica razgovara sa čajem?

Ili ako želiš da sa Marijom, Filipom i Krckom Oraščićem spoznaš da lepotu treba potražiti duboko u nama i da spoljašnjost ume da bude varljiva, da decu, a i odrasle, treba podsetiti koje su to prave vrednosti koje često zaboravljamo: prijateljstvo, skromnost, razumevanje, iskrenost, kao i na one jednostavne, male stvari koje život čine lepšim – pravac pozorište "Duško Radović"!


Poklon karte!

Malo pozorište "Duško Radović" nagradiće po tri čitateljke sa po dve karte (za pomenute predstave) koje prve pošalju tačan odgovor na pitanje: Koje dve predstave će biti održane ovog vikenda u Malom pozorištu "Duško Radović"? Pored odgovora na naš mejl [email protected], pošaljite i sledeće podatke: Vaše ime i prezime, telefon i kontakt adresu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica