Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Besplatna radionica "Muzika za srećne mame"

Kako uz pomoć muzike poboljšati kvalitet života porodice tema je radionice koja će 25. januara biti održana u studiju Shiva Shakti u Beogradu.

  Izvor: Foto: Shutterstock


U organizaciji Centra za mame i Multimedijalne muzičke radionice, u subotu od 17 do 19 časova, održaće se besplatna radionica na kojoj će mame imati priliku da saznaju kako muzika može biti od velike pomoći u svakodnevnom životu -  od upravljanja osećanjima, do upotrebe muzike u terapeutske svrhe - pri oporavku od stresa i trauma.


Takođe, na radionici "Muzika za srećne mame" biće govora o neuromuzikološkim istraživanjima i kakve posledice na čoveka ostavlja aktivno slušanje i muzičko obrazovanje.


Radionicu vode Marijana Milošević Simić i Silvana Grujić, autorke i realizatorke seminara Multimedijalna muzička radionica koji se već četiri godine organizuje pri Zavodu za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja. Cilj ove radionice je edukacija zaposlenih u obrazovanju o novim metodama, tehnikama i istraživanjima u oblasti muzičke pedagogije, ali i upoznavanje roditelja sa svim blagodetima muzike.


Radionica se održava u joga studiju Shiva Shakti u ulici Braće Radovanovića 36, zahvaljujući Centru za mame, udruženju građana koja se zalaže za radna prava mama, umrežuje i podržava mame i promoviše zdrav i aktivan stil života.MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica