Sportski rekreativni centar “Tašmajdan” je, u saradnji sa Sekretarijatom za sport i omladinu, za zimski raspust ponovo obradovao beogradske mališane bogatim besplatnim programom.


Tako deca koja su još uvek neplivači mogu da učestvuju u programu "Naučite da plivate", koji se odvija svakog radnog dana od 9 do 12 sati. Za one koji su savladali osnovne elemente održavanja na vodi, omogućen je kurs rekreativnog plivanja (od 14 do 15.30 sati), kao i tehnika ronjenja na dah (od 16 do 17 sati).

S druge strane, oni đaci koji žele da usavrše svoje plivanje ili, jednostavno, poboljšaju kondiciju, to mogu da učine svakodnevno od 10.30 do 11.30 sati.

Što se tiče sportova van bazena, Sportski centar "Tašmajdan" omogućio je usavršavanje tehnika odbojke - od 8 do 10 sati, košarke - od 10 do 12 sati i malog fudbala -  od 12 do 14 sati. Svi programi se održavaju u sali broj 2 SRC "Tašmajdan" od 13. do 17. januara.

Naravno, ni ovaj raspust u Beogradu neće proći bez zimskih sportova! U Ledenoj dvorani "Pionir" omogućeno je besplatno rekreativno klizanje za sve ljubitelje te discipline, u terminima od 8.30 do 10 i od 10.30. do 12 sati, ističu u SRC "Tašmajdan", uz podsećanje da je za sve programe neophodno pokazati đačku knjižicu.