Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Beograd: Zimska zabava na "Tašu"

Najmlađi Beograđani navikli su da svakog zimskog raspusta uživaju u bogatoj ponudi zabavnih aktivnosti, a SRC "Tašmajdan" se pobrinuo da ni ovaj raspust ne prođe bez zabave i rekreacije.

  Izvor: Foto: Facebook

Sportski rekreativni centar “Tašmajdan” je, u saradnji sa Sekretarijatom za sport i omladinu, za zimski raspust ponovo obradovao beogradske mališane bogatim besplatnim programom.


Tako deca koja su još uvek neplivači mogu da učestvuju u programu "Naučite da plivate", koji se odvija svakog radnog dana od 9 do 12 sati. Za one koji su savladali osnovne elemente održavanja na vodi, omogućen je kurs rekreativnog plivanja (od 14 do 15.30 sati), kao i tehnika ronjenja na dah (od 16 do 17 sati).

S druge strane, oni đaci koji žele da usavrše svoje plivanje ili, jednostavno, poboljšaju kondiciju, to mogu da učine svakodnevno od 10.30 do 11.30 sati.

Što se tiče sportova van bazena, Sportski centar "Tašmajdan" omogućio je usavršavanje tehnika odbojke - od 8 do 10 sati, košarke - od 10 do 12 sati i malog fudbala -  od 12 do 14 sati. Svi programi se održavaju u sali broj 2 SRC "Tašmajdan" od 13. do 17. januara.

Naravno, ni ovaj raspust u Beogradu neće proći bez zimskih sportova! U Ledenoj dvorani "Pionir" omogućeno je besplatno rekreativno klizanje za sve ljubitelje te discipline, u terminima od 8.30 do 10 i od 10.30. do 12 sati, ističu u SRC "Tašmajdan", uz podsećanje da je za sve programe neophodno pokazati đačku knjižicu.

Inicijalizacija u toku...

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica