Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dečje igralište na Aerodromu "Nikola Tesla"

Zahvaljujući kreditnog kartici „Veliko srce“, zgrada Aerodroma „Nikola Tesla“ biće veselije mesto za sve mališane pošto je zajedničkom humanitarnom akcijom Eurobank-a i Fondacije „Ana i Vlade Divac“ otvoreno je dvadeseto dečje igralište. ...

  Izvor: Foto: Promo

„Vođeni idejom da je svet poput dečije igre, želeli smo da ta stranica nosi duh Velikog srca i pozitivnim primerom ukažemo na važnost projekta poput ovog. Za 4 godine trajanja 8.000 mališana deo je Velikog srca koje je obnovilo i jubilarno 20. igralište. Fondaciji Ana i Vlade Divac i Aerodromu Nikola Tesla na saradnji i dobrim namerama da zajedno učinimo najbolje za zajednicu u kojoj poslujemo“, istakla je Nataša Strugarević, član Izvršnog odbora Eurobank-a.

Predstavnici Aerodroma izrazili su radost što će najmlađi i najdraži putnici moći vreme da provedu bezbrižnije uživajući u kreativnoj igraonici koja je značajno obogatila ponudu Aerodroma „Nikola Tesla“.

„Otvaranjem još jednog igrališta za decu, potvrda su realizacije naše misije da omogućimo da se sva deca bezbedno i kreativno razvijaju, i kroz igru i učenje druže“, istakala je Ana Divac, osnivač fondacije „Ana i Vlade Divac“.

MasterCard kartica „Veliko srce“, koristi se kao svaka standardna kreditna kartica, ali je njena krajnja namena usmerena ka poboljšanju uslova za bezbrižnije odrastanje mališana u Srbiji. Građani koji se odluče za upotrebu ove jedinstvene kartice nemaju nikakve dodatne troškove, ali njenom upotrebom doprinose važnom humanom cilju podržavajući rekonstrukciju igrališta i uvođenje biblioteka u predškolske ustanove. Prilikom svake transakcije, uključujući kupovinu i podizanje gotovine, Eurobank svoje prihode od kartice uplaćuje u Fondaciju „Ana i Vlade Divac“, u svrhu obnavljanja dečijih igrališta i opremanja biblioteka.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Inicijalizacija u toku...

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica