Nakon veoma bogatog programa tokom prošlog vikenda, velike i male posetioce manifestacije "Trg otvorenog srca" očekuje i lep provod uoči same Nove godine.

Specijalni, novogodišnji program počinje u 12 sati 31. decembra predstavom "Krug oko sveta", dečjeg pozorišta "Čarapa", a završava se svečanim dočekom Deda Mraza, koji će na "Trg otvorenog srca" stići u 16 sati.

Ulaz na sve programe je slobodan.

Trg otvorenog srca već tradicionalno ima i humanitarni karakter. Kupovinom autentičnog suvenira manifestacije, novogodišnje šolje, po ceni od 150 dinara, svaki posetilac pomaže nabavku didaktičkih sredstava za učenike sa smetnjama u razvoju, koji se se školuju u inkluzivnom sistemu, u redovnim osnovnim i srednjim školama u Beogradu. Od početka manifestacije, 14. decembra, posetioci su kupili više od 1000 šolja.

Takođe, posetioci mogu doneti igračke i garderobu za decu i ostaviti ih u humanitarnoj kućici, svakog radnog dana od 16 do 20 časova, kao i vikendom od 12 do 20 časova. Po završetku manifestacije, sve što bude prikupljeno, poklonićemo domovima za nezbrinutu decu u Beogradu.

Ovaj događaj se odvija zahvaljujući podršci komercijalnih partnera manifestacije: Ball Packaging Europe, Doncafe, Podravka, Idea, recan Fondacija za reciklažu limenki za piće. Producent Trga otvorenog srca, Beogradska kulturna mreža, posebno se zahvaljuje Gradu Beogradu i Turističkoj organizaciji Beograda, na pomoći u logističko-tehničkim poslovima i promociji manifestacije.

Posetioci beogradske novogodišnje manifestacije "Trg otvorenog srca" imaće priliku da uživaju fantastičnim predstavama, baletskim mjuziklima, ali i svečanom dočeku Deda Mraza koji će oduševiti najmlađe...