Humanitarni projekat "Petak sa psihoterapeutom" biće organizovan uz pomoć TIM Centra, a u saradnji sa Studentskim kulturnim centrom i podrazumeva realizaciju psihoterapijskog susreta sa dva dobrovoljca pred publikom koja ima pravo da nakon demonstracije postavlja pitanja i komentariše. Posmatrajući, slušajući i učeći iz rada sa drugima učesnici imaju jedinstvenu priliku da naučeno primene i na sebi. Učešće u demonstraciji je dobrovoljno, a po susretu se izvedu do dve demonstracije. Susrete vode psihoterapeuti sa višegodišnjim iskustvom. 

Pored ove psihoterapijske novine, kroz ovaj projekat TIM Centar želi da promoviše jednu od naših pet vrednosti – solidarnost. Sav prihod koji se sakupi na ovaj način će biti upućen onima kojima je to zaista potrebno. Za početak,   sav prihod ide Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka - NURDOR. Simboličan prilog za učešće po susretu iznosi 500 dinara.

Petak sa psihoterapeutom će se održati u petak, 20.decembra u 19 časova u prostorijama Studentskog kulturnog centra (Fabrika) u ulici Despota Stefana broj 5. Specijalan gost biće psihoterapeut sa dugogodišnjim iskustvom Milenko Vlajkov, supervizor REBT psihoterapije i osnivač Instituta za kognitivni menadžment iz Štutgarta.

Za učešće u ovom projektu možete se prijaviti mejlom na adresu office@timcentar.rs ili putem telefona 021/6615-812.