Jaleni Santos Tohalino je 31. decembra 2013. u 11.58 sati donela na svet zdravu i lepu devojčicu Loren, a tri minuta kasnije, 1. januara 2014, srećnoj porodici se pridružio Lorenin brat blizanac Brendon.

Jalenini mališani su “poranili” i rodili se nedelju dana pre očekivanog termina za porođaj, a roditelji otkrili su novinarima “ABC7 njuza” da su presrećni.

“Pun sam energije i radosti”, otkriva Voren Begazo, tata novorođenih mališana. “Neverovatno smo srećni zbog ovog neverovatnog događaja!”

Voren, koji je već otac osamnaestogodišnjeg mladića, ističe da odavno nije menjao pelene, ali i da je itekako spreman za negu beba.

Ipak, ovaj slučaj nije jedinstven. Godina koja je tek počela donela je još jednu sličnu porodičnu priču – u kanadskom gradu Torontu, Lindzi Salguero rodila je bliznakinje Gabrijelu i Sofiju večeri između 2013. i 2014. godine, jednu pre, a drugu devojčicu nakon ponoći, zbog čega će ove sestre slaviti svoje rođendane različitih dana.

“Ovo uopšte nije loš način da vam se završi jedna i da počne sledeća godina”, našalila se Lindzi.

Ova novorođenčad se svojom zanimljivom pričom pridružuju brojnim ranijim slučajevima rođenja različitih godina – trima parovima blizanaca koji su na isti način rođeni krajem 2011. i početkom 2012. godine i blizancima iz Irske koji su rođeni s čak 87 dana razlike.