Prisutne zvanice imale su priliku da vide televizijski reklamni spot za ovaj proizvod, kao i snimak koji prikazuje proces snimanja reklame. Uz to, gostima „Takvuda“ predstavili su se članovi kreativnog tima „Jafe“ i glavni akteri – Srđan Dragojević, Branko Đurić – Đura i Raslav Sekulović.

Organizovan je i koktel, tokom kojeg su novinari i drugi gosti uživali u duhu slogana "Bilo gde si, Jaficu ponesi" i razgovarali s Dragojevićem i Đurom, a atmosfera je upotpunjena i mađioničarskim spektaklom Igora mađioničara.

"Kompanija 'Jaffa Crvenka' nastavlja tradiciju širenja svog portfolija, uvođenjem jedinstvenih   proizvoda, ukusa, slatkih i slanih proizvoda vrhunskog kvaliteta, kako bi ljubiteljima ovog brenda uvek pružila više. Naš brend se na tržištu nalazi jos od 1976. godine, i svaki novi proizvod   predstavlja izazov za nas, kojim želimo da zadrzimo stare i privučemo nove ljubitelje 'Jafinih' poslastica. Sve to najbolje pokazuje dvosmerna komunikacija u kojoj se mi zahvaljujemo ljubiteljima brenda, a nadamo se i oni ’Jaffa cakes’-u: Hvala ti što postojiš", rekao je Filipos Nanopoulos, menadžer brenda "Jaffa cakes".

Bioskop "Takvud" bio je domaćin predstavljanju najnovijeg proizvoda kompanije "Jaffa Crvenka" – prve čokoladice s prepoznatljivom kombinacijom sastojaka koja će nositi naziv "Jafica".