U organizaciji magazina Sensa, na drugom spratu Ušće SC u Beogradu, održava se "Sensa grad sreće" u kome posetioci mogu da se zabave u jedinstvenim kreativnim radionicama, slušajući inspirativna predavanja i stvarajući svojim rukama ukrase, čestitke, prirodne proizvode.

Zahvaljujući saradnicima magazina Sensa svi zainteresovani mogu saznati koje su prednosti prirodne kozmetike i kako ona nastaje, šta podrazumeva makrobiotička i presna ishrana, kako se lakše podnosi zima, ali i kako zaista čovek može biti srećan u svakom trenutku, bez obzira na spoljne okolnosti.

Tokom nedelje posetioci mogu da se opuste u Sensa čitaonici, prelistaju stare brojeve Sensa magazina ili neku zanimljivu knjigu ili da pogledaju aktuelnu izložbu fotografija sa temom Sensa inspiracija.

Svakog vikenda u ovom gradu sreće, od 11:30 do 17:30, održavaju se brojne radionice - kreativne i, edukativne, ali i druženja sa Sensa timom i saradnicima ovog magazina.


I dok se roditelji budu opuštali u nekim od Sensa aktvnosti mališani će iamti priliku da se zabave u ekološkim radionicama u dečjem kutku.

Ovaj neobični grad koji odiše pre svega pozitivnom energijom biće otvoren do 15. januara 2014. godine od 10 do 22 časa svih sedam dana u nedelji.

Program za svaki vikend možete videti na sajtu Lovesensa.rs kao i na Facebook stranici Sensa magazina.