U organizaciji magazina Sensa i Ušće Shopping Centra, od sutra pa do 27. decembra, svakog ponedeljka, srede i petka od 11 do 15 časova, održavaće se ekološka dečja radionica "Staro za novo".


Cilj ovog projekta jeste da deci, kroz igru, ukaže na značaj reciklaže i da se ekološki osveste. Tokom radionice, deca uzrasta od šest do 10 godina će biti u prilici da prave kolaže, da uče kako različiti materijali mogu ponovo da se iskoriste na kreativan način.

Mališani  treba da donesu reciklažni materijal (papire, kutije, kartone od rolni toalet papira, plastične flaše, parče tkanine, kanap, vunicu…).  Na licu mesta pomoću lepka i flomastera moći će da naprave razne figure iz omiljenih crtanih filmova, ali i novogodišnje čestitke, kao i druge zanimljive predmete. Sve ono što urade, na kraju, će moći u mini predstavama da pokažu i roditeljima.

Radionice će trajati tri sata, a da bi vaše dete učestvovalo i družilo se sa svojim vršnjacima potrebno je da ga prijavite putem slanja e-mejla na adrese: oljamaslacak@yahoo.com i s.stavric@adriamedia.rs (poslati ime, prezime i uzrast deteta)  ili da dođete lično u “Sensa grad sreće” koji se nalazi na drugom spratu Ušće SC.

Dok se mališani igraju, roditelji mogu da se opuste i uživaju u sadržaju "Sensa grada sreće".