Glumačkipar Tejtum je 31. maja dobio svojnajlepši poklon – devojčicu Everli, sa kojom ovih dana uživa u slatkim božićnim i novogodišnjim pripremama.


"Za praznike ćemo imati pregršt poklona i hrane, ali jedino čemu se Everli raduje su ukrasne kutije", napisala je Džena na svom Tviter profilu.


Prazničnu atmosferu u domu porodice Tejtum upotpunjava i hit pevača Robina Tika koji je ujedno i omiljena pesma njihove šestomesečne ćerkice.


"Najdraža pesma ove godine nam je bila pesma Blurred Lines koju Everli takođe obožava”, našalila se tridesettrogodišnja zvezda.


Glumica koja je svog supruga upoznala 2006. godine na snimanju filma "Uhvati ritam", još uvek se navikava na svoje majčinske dužnosti.


"Nateži deo je bio povratak na posao, kada sam morala da idem snimanje i da je ostavim kod kuće", bila je iskrena Džena.



Glumica koju je proslavila serija "Veštice iz istočnog kraja" sa tugom je konstatovala da zasada nije u planu da joj se muž pridruži na sceni tokom snimanja ovog serijala.


"Još uvek se ništa ne zna, ali on je velliki fan ove serije i uvek s nestrpljenjem iščekuje veštičije nedelje",  dodala je Džena.