Novogodišnji repertoar u pozorištu "Duško Radović" oduševiće sve male ljubitelje pozorišta, a i one starije.

Predstava "Novogodišnja noć u Merlinovom zamku", rađena prema autorskom tekstu Sandre Rodić Janković, premijerno je izvedena pre 11 godina u ovom pozorištu. Predstava se pripremala za novogodišnje praznike i doživela je veliki uspeh, što potvrđuje impozantan broj od 150 izvođenja.

Ove godine, predstava "Novogodišnja noć u Merlinovom zamku" je obnovljena i ponovo postavljena na repertoar. Predstava je o čarobnjaku Merlinu, najmoćnijem čarobnjaku među vilama i vilenjacima koji dovodi zlu vešticu na suđenje, a za svedoke poziva junake iz popularnih crtanih filmova Volta Diznija (Malu Sirenu, Zver, Ivicu i Maricu, Duha iz Aladinove lampe, Uspavanu lepoticu, Kruelu De Vil…). Ovi popularni junaci zajedno sa decom (publikom), odlučuju na koji način će veštici biti presuđeno. Predstava obiluje vizuelnim efektima, songovima, plesnim numerama... I naravno, u duhu novogodišnjih praznika, Deda Mraz, na kraju, pomogne svedocima i poroti (publici) da pravično presude veštici.

U predstavi igraju: Bojan Lazarov, Vladislava Đorđević, Aleksandra Anđelković, Alek Rodić, Sandra Rodić Janković, Jovana Cvetković, Nenad Radović i Ljiljana Peroš. Predstava će biti na repertoaru od 15. do 30. decembra u više termina dnevno.

Roditelji i mališani mogu poneti i paketić, a Deda Mraz će se nakon predstave fotografisati sa decom i deliti paketiće u foajeu pozorišta.