Sedmočlana ekipa će vas zaintrigirati magijom i iluzijom i nasmejati do suza! Oni će vam čitati misli i omogućiti levitaciju i nestajanje! Naslednici legendarnog Hudinija, usavršili su zanat slavnog mađioničara savremenom postavkom, kostimima i tehnologijom.

Kako bi publika mogla da prati sve trikove iznad bine biće postavljen veliki ekran, koji će emitovati svaki detalj ovog spektakla. Šou je, inače, interaktivan, jer mađioničari vole da se kreću među publikom i pozivaju je da aktivno učestvuje u izvođenju magije. Uz to, zbog lakšeg razumevanja, na sceni je prisutan i profesionalni prevodilac. Iluzionisti će se postarati da svima prisutnima pruže najbolji ugođaj.

Jedan od neverovatnih trikova koji ćete videti prvi put uživo jeste i legendarno bekstvo iz tankera punog vode koje je osmislio najveći mag svih vremena - Hudini. Kao dostojan naslednik legendarnog iluzioniste, u ulozi eskapologiste naći će se Endrju Baso. Za njegov trik na sceni će biti postavljen glomazan tanker dimenzija 930mm x 830mm koji je visok 2000mm i težak 1500kg. Tanker se pomera metar po metar sa 9 specijalnih točkova i puni vodom na sceni. Endrjua u tanker spuštaju naglavačke, a bekstvo mu dodatno otežavaju vezane ruke lisicama. Ovo je samo jedna od brojnih numera koja publici zaustavlja dah.

Pored sedam glavnih iluzionista, tim čine i četiri asistenata, kao i šest glumaca-plesača. Takođe, na sceni se sve vreme nalazi bend od pet muzičara koji uživo izvodi muziku i time čine da atmosfera bude što uzbudljivija.

U prethodna tri dana "Iluzionisti" su bili gosti Novog Sada, a Beograđani će ove majstore svog zanata ugostiti od 29. novembra do 1. decembra. Ulaznice za predstave mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, “Ušće” Shopping centra i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs, i to po cenama od 2200, 2500, 3000, 3500 i 4000 dinara.