Pink tepihom sinoć se prošetalo više od 400 zvanica, među kojima su bili predstavnici najvećih kompanija u Srbiji, kao i brojne ličnosti iz sveta muzike, filma, sporta, mode, televizije i javnog života. Među najveselijim gostima bili su Bojana Barović i Nikola Rokvić, Marija Kilibarda, Irina Radović, Kristina Radenković, Vjera Mujović, Aja Jung, Petar Benčina, Sanja Dimitrijević, Ana Milenković, Tamara Paunović, Mirko Luković i mnogi drugi.

Na glamuroznoj ceremoniji dodele nagrada Cosmopolitan Beauty Awards 2013 dodeljeno je 10 nagrada najboljim kozmetičkim proizvodima kao i 5 specijalnih nagrada. Nominovane proizvode, kojih je bilo po pet u svakoj kategoriji, odabrao je stručni žiri u sastavu: voditeljka Ivana Zarić, model Zorana Kostić, glumica Tamara Dragičević, dermatolog dr Gorana Isailović, glavna i odgovorna urednica Cosmopolitana Nasja Veljković, urednica lepote Nine Dželetović, hair stilisti Studija Prostor Sofija Janković i Srna Jovanović, make up artist Aleksandra Orlandić-Sretković. A glavni sud, odnosno počasnu nagradu u svakoj kategoriji donele su čitateljke magazina Cosmopolitan koje su imale priliku da glasaju za svoje omiljene beauty proizvode posredstvom interneta.

Specijalne nagrade dobili su Sara Jovanović - Cosmo devojka sa najboljim make up-om i Nina Janković - devojka sa najlepšom kosom, dok je Milorad Čavić proglašen za najnegovanijeg muškarca. Cosmopolitan je dodelio i nagradu za novitet godine, kao i nagradu za najbolji domaći kozmetički proizvod.

Domaćini večeri bili su urednica Cosmopolitana Nasja Veljković i voditelj Jugoslav Pantelić.

Pored svečane dodele priznanja, svi prisutni su imali priliku da uživaju u odličnom provodu, nastupu DJ Peppe-a i plesne grupe Fluid Girls, kao i Cosmopolitan koktelima koji su se služili.Fotografije sa ovog događaja možete pogledati na sajtu Cosmopolitan.rs

Prenosimo vam delić atmosfere: