Nova predstva na ledu, na kojoj vaše dete može biti specijalan gost, "Disney on Ice vam predstavlja Svet iz mašte" biće prikazana od 1. do 3. novembra u Kombank Areni.


Ukoliko želite da osvojite karte (za ekskluzivna mesta u Sali za vaše dete i vas) i specijalnu vožnju na ledu potrebno je da na mejl: redakcija@story.rs, u što kraćem roku, pošaljete tačan odgovor na pitanje: Koje priče ćete gledati u najnovijoj predstavi "Dizni na ledu vam predstavlja Svet iz mašte"?  Četiri najbrže čitateljke će biti nagrađene sa po dve karte (jednom za dete i jednom za roditelja!) za predstavu koja će biti prikazana u nedelju, 2. novembra u 11:30 časova. Jedini uslov je da je vaš mališan uzrasta od četiri do 10 godina. Dobitnici će biti obavešteni mejlom.


Novo iz magične Diznijeve radionice, spektakularna ledena akcija Feld Entertainmenta, "Disney on Ice vam predstavlja Svet iz mašte", predstaviće čaroban svet mašte nikada ranije viđen na ledu.

Spremite se za zabavu bez prestanka uz vaše omiljene priče u"Dizni na ledu vam predstavlja Svet iz mašte".

O Feld ProdukcijiFeld Entertainment je svetski lider u produkciji u predstavljanju porodičnih programa koji obogaćuju duh i stvaraju nezaboravne uspomene kod 30 miliona ljudi svake godine. Produkcije Feld Entertainmenta ugostilo je više od 70 zemalja na šest kontinenata, a neke od njih su Ringling Bros. i Barnum & Bailey®, Feld Motor Sports, Disney On Ice i  Disney Live! Za više informacija posetite www.disneyonice.com

Oduševite se brzim majstorijama Munje Mekvina, Mejtera i ostale posade iz filma Disney Pixar “Automobili” dok se trkaju po ledu. Zaronite u čarobno podvodno carstvo Male Sirene i uđite u tajanstveni svet Zemlje vila sa Zvončicom i ostalim Diznijevim Vilama dok otkrivaju magiju! Igračke su se vratile u grad herojskom akcijom bekstva Baza Lajtera, Vudija, Džesi i ostalom družinom iz "Priče o igračkama" iz obdaništa Sunnyside u njihovoj najuzbudljivijoj avanturi ikada! Od točkova do talasa, od vremena za igru do čarobne vilinske prašine, omiljeni Diznijevi momenti vaše porodice oživljavju u najnovijoj predstavi "Dizni na ledu vam predstavlja Svet iz mašte" ispunjenoj sjajnim klizanjem, specijalnim efektima i voljenim likovima koji će vam stvoriti uspomene koje se večno pamte.

Disney On Ice vam predstavlja Svet mašte prikazivaće se od 1. do 3. novembra 2013. godine u više termina:
01.11. od 19h
02.11. od 11.30, 15 i 18.30h
03.11. od 11.30, 15h

Ulaznice po cenama od 1000, 1400, 1800, 2200 i 2300 dinara u prodaji su na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, "Ušće" Shopping centra kao i putem sajtova: www.kombankarena.com, www.eventim.rs.

Obradujte dete ulaznicama za najnoviju predstavu "Disney on Ice vam predstavlja Svet iz mašte" i bajkovitom vožnjom na ledu u vilinskoj korpi i u društvu Zvončice i junaka iz Doline vila!