Deveti po redu "Kids fest" će 14. oktobra u beogradskom Domu sindikata  otvoriti ambasadorka Festivala Jelena Jovičić.  Zabavni program koji su za tu priliku pripremili učenici srednje škole "Artimedia" i polaznici škole za talente "UMS" počeće u 11 časova i 30 minuta, a nakon njega sledi projekcija filma "Mirko nemirko".

"Mirko nemirko" je priča o dečaku koji polazi u školu, gde se prvi put susreće sa strogim učiteljem i pravilima. U školi ništa nije onako kako je on navikao da bude. Ovaj duhoviti film dolazi iz Danske i sinhronizovan je na srpski jezik.

9. Kids fest se održava od 14. do 20. oktobra u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu, kao i preko 30 gradova širom Srbije.

U Beogradu se Dečiji filmski festival održava u bioskopima "Cineplexx Delta City", "Roda Cineplex", Dvorani Doma sindikata i bioskopu "Fontana", u Novom Sadu u bioskopu "Arena Cineplex", u Kragujevcu u bioskopu "Cineplexx Kragujevac Plaza", dok je u Nišu centar dešavanja festivala bioskop "Vilin Grad".

 Cene karata za bioskopske projekcije na Kids festu i ove godine biće veoma pristupačne, posebno za grupne posete. Adresa zvaničnog sajta Dečijeg filmskog festivala "Kids festa" je www.kids-fest.com.


Osvojte karte za svečano otvaranje Kids festa
Prve tri čitateljke koje pošalju tačan odgovor na pitanje: Koji film će otvoriti deveti Kids fest? dobiće po dve karte za svečano otvaranje koje će biti održano u ponedeljak u 11:30 časova. Pored odgovora na naš mejl redakcija@yumama.com, pošaljite i sledeće podatke: Vaše ime i prezime i kontakt telefon.