Tokom predstojećeg vikenda, 12. i 13. oktobra, u Malom pozorištu "Duško Radović" publika će biti u prilici da pogleda dve sjajne predstave.

U predstavi "Ko je Loret", koja će se odigrati u subotu u 17 časova, mališani mogu spoznati da smo svi različiti - neko nosi naočare, neko protezu, neko ima kose oči i okruglo lice, ali svi želimo i imamo pravo da se družimo i budemo saslušani. Ipak, svi smo deo jednog sveta i o njemu ćemo više saznati ukoliko više različitosti uočimo i prihvatimo.

Priču o zagađenom cvetu mališani mogu pogledati u predstavi "Svet jednog cveta", koja će se održati u nedelju od 12 časova. To je priča i o ljubavi i zvezdama, a ako svako od nas pronađe jedan cvet i sačuva ga, to će za početak biti dovoljno. Tada će se otkriti jedan novi svet. 

Osvojte karte za predstave!

Malo pozorište "Duško Radović" nagradiće četiri čitateljke sa po dve karte (za pomenute predstave) koje prve pošalju tačan odgovor na pitanje: Koje dve predstave će biti održane ovog vikenda u Malom pozorištu "Duško Radović"? Pored odgovora na naš mejl redakcija@yumama.com, pošaljite i sledeće podatke: Vaše ime i prezime, telefon i kontakt adresu.