Brazilski supermodel Alesandra Ambrozio često je, zbog prirode svog posla, primorana da putuje da na daleke i egzotične destinacije zbog fotografisanja.

Iako ona uživa u svom poslu, nije joj lako da se odvoji od svoje porodice, koju čine suprug Džejmi Mazur i njena deca – ćerka Anja Luiz i sin Noa Feniks.

Zato ona svaki slobodan trenutak provodi u zagrljaju svojih mališana. Od nedavne posete prestižnom događaju među američkim zvezdama – "Vev Kliko Polo Klasik", jednogodišnji Noa je imao priliku da se predstavi na crvenom tepihu, dok je njegova starija sestra, petogodišnja Anja, već veteran na holivudskim okupljanjima.

Anja je već uspela da nadmaši svoju slavnu mamu po idejama za poziranje fotoreporterima, a po tome koliko očarava prisutne naslućuje se da bi bila uspešan fotomodel podjednako kao mama Alesandra.

Inače, američki paparaci često imaju priliku da sretnu brazilsku lepoticu u šetnji s decom ili prilikom Anjinog odlaska u školu, a druženje mame i njenih mališana možete videti i u našoj galeriji slika.

Savršen izgled brazilske lepotice nije nestao ni nakon dva porođaja, a predivna Alesandra sija i deluje još lepše kada je u društvu svoje dece.