Danas žene vode domaćinstvo, brinu o deci, uspešne su na poslu, uvek dobro izgledaju i spremne su na sve. Super žena se uvek drži svog rasporeda, obaveze završava na vreme i redovno pronalazi priliku da se dobro zabavi.


Ona će uvek naći rešenje problema, dovoljno snage za osmeh na licu i inspiracije za nove priče za laku noć. Naćiće najneverovatniji način da uteši svoje najmilije kada imaju neki problem, biće najbolji doktor na svetu kada se njihovo dete povredi, napraviće najzabavniji aviončić od hrane kako bi je dete pojelo, biće savršen modni stilista drugarici koja ne zna šta da obuče za večernji izlazak, poput profesionalnog šefa kuhinje spremiće specijalitete za ručak, a na zabavi ili rođendanu provodiće se više od svih. 


Neko bi pomislio da su joj, za postizanje svega što zapravo postiže, neophodne određene super moći bez kojih stvari ne bi funkcionisale ni blizu tako dobro. Ali njene super moći leže u njoj i njenom osmehu i želji da uvek da sve od sebe, njena super moć su njene ruke, njena spretnost i odlučnost kojima ona tako dobro barata. Međutim, mnogim hrabrim damama se često javno ne odaje priznanje koje one svakako zaslužuju.


Poput nagrade za najuspešnijeg poslodavca, za najvećeg džentlmena, i slično, tako i super žena treba da dobije svoje priznanje. To je priznanje za trud, za nesebičnu žrtvu, za sve neprospavane noći, za to što je njena kuća uvek dom – što svojim čarima sve ulepša, što je sve mirišljavo i toplo.


Ariel i Indesit su veoma dobro upoznati sa svim njihovim kvalitetima, sa činjenicom da su one posebne, da su perfekcionisti, inteligentne i voljene žene. Žene koje zaslužuju da budu cenjene, pohvaljene i da im se pomogne u svakom trenutku svakoga dana. Baš kao što Indesit preporučuje Ariel, tako Ariel vama preporučuje da joj kažete koliko vam znači. Dakle, ne čekajte više, idite na zvaničnu Ariel Srbija Facebook stranicu, pristupite Ariel Super Žena aplikaciji i nominujte super ženu pored vas.