Najviše pažnje privukao je koncert grupe Frajle koji je održan u subotu uveče u centralnom holu. Četiri dame podigle su atmosferu, a nakon koncerta su delile autograme i slikale se sa najmlađima.

Oba dana u zdravstvnom kutku svi zainteresovani mogli su da izmere krvni pritisak. Lekari Instituta za javno zdravlje Kragujevac davali su savete u vezi sa kardiovaskularnim, šećernim bolestima, bolestima zavisnosti i pravilnom ishrane.

Dečiji kutak okupio je mnogo mališana koji su uživali u kreativnim radionicama, školicama plesa, sporta i jezika. U nedelju je održana i modna revija Benetton kolekcije za decu gde su odabrani princ i princeza koje su prodavnice Benetton, Dexy Co i Mamma Zaga nagradile poklonima, dok je bioskop Cineplexx organizovao dečiji filmski maraton.

Šminkeri Flormar ulepšavali su dame u prodavnici Diva, dok su muškarci imali priliku da učestvuju u Men’s Health takmičenju u stonom fudbalu i kuglanju u okviru Arena Fun Factoy-a i da dobiju poklone od prodavnica Dress Code i Mamma Zaga.

Svi koji su kupovali u vrednosti preko 1000 dinara mogli su da učestvuju u šoping igrici i osvoje neki od poklona koje im je pripremio magazin Story. 


U okviru Lisa i Mama kutka porodice su imale priliku da se fotografišu za porodični portret. Fotografije koje sakupe najviše glasova na Facebook stranici Šoping Centra Kragujevac Plaza osvojiće brojne nagrade koje su omogućuile prodavnice Idea, Una Bijoux, Diva, Mamma Zaga i Beba Kids. Mame sa decom mogle su se fotografišu i učestvuju u kastingu za naslovnu stranu magazina Mama.

Prenosimo vam delić atmosfere...

Prošlog vikenda u Šoping Centru Kragujevac Plaza održan je drugi po redu Family Shopping Fest na kome su posetioci imali priliku da uživaju u bogatom sadržaju, ali i u šopingu uz brojne popuste.