Magazini Story, Lisa, Mama i Men’s Health vas pozivaju da 24. i 25. posetite "Family Shopping Fest" u Kragujevcu i provedete divno vreme sa svojim najmilijima uz brojne besplatne aktivnosti i velike popuste.

Svi posetioci šoping centra Kragujevac Plaza moći će da uživaju u nezaboravnom šopingu i zabavi tokom vikenda. Najmlađe očekuju razne kreativne i sportske radionice, dečja modna revija, dečji filmski maraton u Cineplexx-u (subota, od 11h), kao i druge zanimljive aktivnosti.

Dok se deca zabavljaju, dame će moći da se opuste i dožive potpuni preobražaj, dobiju besplatno šminkanje, kao i mogućnost da se slikaju sa detetom za konkurs za naslovnu stranu magazina Mama. 

Za jači pol, Arena Fun Factory je pripremila takmičenje u kuglanju i stonom fudbalu koje će biti održano u subotu od 19h.

Kao sjajan dodatak celokupnoj atmosferi, u subotu u 20h smo pripremili besplatan koncert grupe Frajle za sve naše posetioce.

Tokom Family Shopping Fest-a, svi posetioci šoping centra moći će da uživaju uz muziku DJ - a, učestvuju u šoping igrici, dobiju savet o zdravim navikama u Lisa zdravstvenom kutku i da se takmiče u izboru za najbolju porodičnu fotografiju.

Program će trajati od 11 do 22 časa.  

Dođite i provedite nezaboravan vikend sa svojom porodicom u šoping centru Kragujevac Plaza!

Veliki popusti, brojne radionice za decu i zabavni programi za odrasle očekuju vas ovog vikenda u šoping centru Kragujevac Plaza.