Portal BeBerzica je počela sa radom 1. jula 2013. godine sa ciljem da podrži mlade roditelje i olakša im, finansijski, prve mesece sa bebom.

Roditelji iz Srbije i regiona, zahvaljujući ovom sajtu, sada mogu besplatno da razmenjuju odeću, obuću, igračke i ostale artikle za najmlađe, dok oni koji žele da prodaju stvari koje im više nisu potrebne plaćaju minimalnu naknadu za održavanje sajta.

Moderator BeBerzice Ivana Vukovac, objašnjava da je ideja proistekla od toga što su i sami osnivači sajta roditelji, pa su u potpunosti upoznati koliko košta beba i koliko je sekand hend koristan.

Ovaj portal predstavlja i vodič za najpovoljniju kupovinu koji funkcioniše tako što roditelji kroz preporuke daju smernice gde kupovati i koje su zaista najniže cene. Tu su i brojni saveti o roditeljstvu kao i vesti o deci i bebama, a, iako je sajt počeo sa radom tek nedavno, na njemu se već mogu pronaći polovna kolica, hranilice, bicikle, garderoba, obuća i igračke.

Da bi neko postao aktivan korisnik sajta potrebno je samo da se registruje, uloguje i postavi oglas za razmenu, dok onaj ko je zainteresovan za neki od ponuđenih artikala treba da kontaktira oglašivača privatnom porukom i da se s njim dogovori o načinu i mogućnostima razmene.

BeBerzicu možete da pronađete na adresi www.beberzica.rs