Od kako je pre tri godine postala majka usvojivši dečaka Luisa, Sandra Bulok, kako sama kaže, neguje "otrcani" imidž. S obzirom da joj je komfor sada na prvom mestu ona tvrdi da je njen orman prepun garderobe koju više uopšte ne nosi.


"Volim modu i onaj osećaj kada obučeš haljinu koja ti savršeno stoji, ali u poslednje vreme u dodir sa svojim omiljenim komadima odeće dolazim samo kada otvorim orman i gledam ih okačene na vešalicama. Jednostavno nemate priliku da nosite takvu odeću kada imate dete koja svakodnevno nosite u vrtić, " izjavila je Sandra za britanski "Hello" magazin.

Uspešna holivudska glumica većinu dana provodi u svojim najudobnijim farmerkama, majici ili džemperu, kose pokupljene u punđu, uvek spremna da odveze ili doveze dete iz vrtića.


"Trudim da se da ne nosim trenerke i to je najviše što mogu u ovoj situaciji", objašnjava ova 48-ogodišnja zvezda. 

Ipak, Sandra ima jednu modernu stvar koju nosi ovih dana - pidžamu sa animal printom!

"Trenutno u mom životu nema mesta za slatke i svilene stvari. Kada idem na spavanje nosim nekoliko brojeva veću mušku, flanelsku pidžamu sa uzorkom gepardovih šara. Moj sin smatra da je pidžama fenomenalna jer izgledam kao veliki gepard u njoj. To je trenutno moj život, tužno ali istinito", našalila se ova holivudska glumica.