Glumački par Anđelina Džoli i Bred Pit žele još dece, a na ovaj korak su se odlučili nakon Anđelinine posete sirijskim izbeglicama u Jordanu prošle nedelje. Lepa glumica, koja je poznata kao veliki humanitarac, nada se da će ovim potezom doprineti podizanju svesti o trenutnoj krizi građanskog rata.

"Endžin i Bredov stav prema deci je Što više, to bolje, a s obzirom da već imaju toliko dece, još dvoje neće napraviti neku razliku", izjavio je izvor za magazin The Sun i dodao da je glumica bilo doslovno dirnuta situacijom u Siriji.

"Publicitet će pomoći u skretanju pažnje javnosti na veliki problem u Siriji", naveo je izvor, koji takođe smatra da će prijateljstvo između Anđeline i kraljice Ranije od Jordana biti od koristi glumici u ostvarivanju ove ideje.

Pit i Džoli već imaju troje usvojene dece – sinove Medoksa i Paksa i ćerku Zaharu, kao i troje biološke dece – sedmogodišnju Šilo i petogodišnje blizance Noksa i Vivijan, a sobzirom da su blizanci sada već malo porasli, Bred i Anđelina su se složili da bi voleli još jedno biološko dete, zbog čega je glumica na dijeti bogatoj kalijumom.