Na besplatnoj radionici, koju organizuju Centar za mame i udruženje Aktivan život, mame će imati priliku da se upoznaju sa značajem aktivnog života. Na pitanja zašto je vežbanje bitno, kako uklopiti vežbe u svakodnevni život, zbog čega je važno da porodica bude fizički aktivna, ali i mnoga druga, odgovor će dati mladi bračni par, koji upravo očekuje prinovu, Veroljub i Dragana Zmijanac.


Veroljub je autor sajta Trčanje.rs i predsednik Beogradskog trkačkog kluba, dok je njegova supruga Dragana izvršna direktorka organizacije SEE ICT koja unapređuje kapacitete lokalne IT zajednice za inovativno startap preduzetništvo.


Centar za mame je udruženje građana koje i inače organizuje besplatne treninge i radionice, zalaže se za radna prava mama, umrežuje i podržava mame i promoviše zdrav i aktivan stil života.


Aktivan život čine mladi ljudi okupljeni oko zajedničke ideje da upravo mladi mogu biti najbolja podrška vršnjacima u važnim životnim promenama. Njihov moto je: Mladi kao uzori i pokretači - u ovom učenju krije se magija razvoja društva.