U dinamičnoj i veseloj atmosferi kuhinje Metropolitan Grill restorana, u subotu, 8. juna, osmišljen je zdrav dečji jelovnik koji će se u budućnosti nalaziti u ponudi ovog restorana. Deset mališana, pobednika konkursa magazina Mama i hotela Hyatt "Moja omiljena hrana", imalo je priliku da zajedno sa svojim roditeljima bude deo kulinarskog tima i kroz degustaciju, igru i edukaciju o zdravoj ishrani učestvuje u finalnoj izradi jelovnika. 


"Ova inicijativa je pokrenuta na globalnom nivou, a mi smo prvi hotel u regionu koji će našim najmlađim gostima predstaviti jelovnik kreiran specijalno za njih. Šef kuhinje Metropolitan Grill restorana, Dhanushka Kumara osmislio je poseban koncept ishrane baziran na svežim, nemasnim, prirodnim namirnicama organskog porekla koje će biti kreativno servirane u dečjem duhu", rekla je Viktorija Ćirić marketing i PR mendžer hotela Hyatt.  

Zahvaljujući projektu For kids by kids - Od dece deci, u hotelu Hyatt Regency Beograd kreiran je jelovnik zdrave ishrane za mališane, baziran na svežim, nemasnim i prirodnim namirnicama organskog porekla.