Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Porodična trka na Košutnjaku

Mali i veliki trkači okupiće se u subotu, 9. juna, na devetnaestom po redu "Olimpijskom danu" na Košutnjaku.

  Izvor: Foto: Promo


Tradicionalna manifestacija "Olimpijski dan" ove godine će biti održana 9. juna u 12 časova, na Trim stazi Zavoda za sport i medicinu sporta.

Posetioci ove manifestacije imaće priliku da učestvuju u takmičenjima, uživaju u društvu sportista, članova Tima Srbije za Mediteranske igre u Mersinu, da nauče nešto novo ili da se oprobaju u nekim od sportova u kojima će Srbija ove godine imati predstavnike na Mediteranskim igrama.

Program "Olimpijskog dana 2013"

11.15 Okupljanje učesnika trka i otvaranje punktova sportova koji će učestvovati na Mediteranskim igrama na kojima će sportisti demonstrirati svoje sportove i družiti se sa građanima12.00 Start trke na 200 metara za klince do 4 godine12.15 Start trke na 400 metara za klince do 8 godina12.20 Star trke na 400 metara za decu do 12 godina12.30 Start Porodične trke12.35 Čitanje poruke predsednika MOK Žaka Roga12.50 Start Trke zadovoljstva na 3600 metara13.15 Start Štafetne sponzorske trke - 6×200 metara (učesnici OKS i kompanije sponzori i partneri OKS)13.30 Start Mediteranske trke (učestvuju članovi Tima Srbije za MI Mersin)


Svi učesnici će dobiti diplome Međunarodnog olimpijskog komiteta i majicu "Olimpijski dan 2013", a pojedince očekuju i druge vredne nagrade. 

"Olimpijski dan" je manifestacija kojom se svakog juna tradicionalno obeležava rođendan Međunarodnog olimpijskog komiteta. Cilj ovog događaja je popularisanje Olimpijskog pokreta i filozofije olimpijskog duha, ali pre svega podsticanje građana na fizičku aktivnost u prirodi, druženje sa porodicom, promocija zdravog načina življenja i čuvanja prirode, odnosno zaštite životne sredine.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica