Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

24. Sportski čas za beogradske osnovce

Sportko-edukativna akcija “Sporstki čas, ispravi se!”, čija je osnovna ideja usmeravanje učenika na bavljenje sportom, odžaće se u Beogradu poslednji put ove sezone.

  Izvor: Foto: Shutterstock

Velika sportko-edukativna akcija pod nazivom "Sportski čas, ispravi se!", biće održana 28. maja, u Osnovnoj školi "Dragan Lukić" u Beogradu sa početkom u 10i30. 

Ovaj događaj, koji za cilj ima informisanje dece o deformitetima kičme i značaju sporta za psiho–fizički razvoj, kao i podizanje svesti o problemu i usmeravanje dece na bavljenje sportom, organizuje se u saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta.

Sa decom će se družiti naši proslavljeni odbojkaši Nađa Ninković, igračica "Valero" - Cirih i seniorska reprezentativka, i Filip Stoilović, igrač "Crvene Zvezde" i seniorski reprezentativac. U akciju u Beogradu je uključen i dr Ljuban Martinović, sportski lekar nacionalnih odbojkaških selekcija.

Sportski čas u Beogradu je 24. po redu i ujedno i poslednji za ovu sezonu, a okupiće više od 300 osnovaca. Projekat je pokrenut 2011. godine i do sada je u njemu učestvovalo oko četiri hiljade dece u više od 20 gradova Srbije.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica