Sensa Ulica srećnih misli blistala je pozitivnom energijom zahvaljujući Sensa timu koji je učinio da ovaj vikend u Čika Ljubinoj prođe vrlo zapaženo privlačeći sve one koji vole vežbanje, predavanja, interesantne radionice, muziku, ples, Sensa magazin i Grand Aroma Balans Kafu.

Prolazeći Čika Ljubinom posetioci su otkrili kako da naprave prelepe cvetne aranžmane od svežeg cveća, da zavire u svoj kolačić sudbine i da izaberu karticu sa srećnom misli koja im je momentalno iscrtala osmeh na licu. Takođe, svi oni koji su želeli mogli su da ostave srećnu misao na Grand Aroma Balans i Sensa zidu srećnih misli i da time ulepšaju dan i sebi i drugima.

Uz pokretljive i lake note brojnih bendova posetioci su bili u prilici da otkriju kako či gongom do zdravlja i osmeha, da dobiju korisne savete za ishranu i vežbanje ili da se oprobaju u vežbanju pilatesa. Mnogi su se odlučili za korisna predavanja, dok su se drugi zabavljali diveći se nastupu Joga saveza Srbije, Akro jogom Life Centra ili Vydia jogom škole Dragana Lončara. Škola roditeljstva, Feng Shui radionica za uređenje, Reiki radionica, Cvetne esencije, "Kuda plovi Vaš brod", Kako Vam ljudi oduzimaju energiju i kako se izboriti sa tim, samo su neki od naziva predavanja i radionica koje svi zainteresovani mogli da posete u Sensa Ulici srećnih misli.

Sensa tim je mislio i na najmlađe koji su se super zabavljali i pokazali kreativnost u malom šarenom kutku osmišljenom specijalno za njih gde su mogli da crtaju, da se druže ili čuju interesantnu priču kako je jedna devojka klovn porasla čak tri metra.

"Kako započnete dan – tako ga i proživite, a kako proživite dan – tako proživite život. Zato vam preporučujemo da dan započnete fizičkom aktivnošću koja će vam aktivirati sva čula, da ga provedete misleći lepe i pozitivne misli, šireći dobre vibracije i ljubav, u plesu ili stičući nove veštine. Iza nas je baš takav vikend koji neće biti zaboravljen – ispunjen svim onim o čemu pišemo u magazinu Sensa i što možete primeniti u svojoj svakodnevici. Slušali smo inspirativnu i lekovitu muziku, vežbali smo jogu, tai či, či gong, igrali tango i salsu, slušali zanimljiva predavanja i bili i više nego raspoloženi da se družimo sa našim čitateljkama. Sensa Ulica srećnih misli nas je podsetila da možemo biti stvaralac izuzetnog života," poručuje Jasmina Stojanović, glavna i odgovorna urednica magazina Sensa.

Magazin Sensa i Grand Aroma Balans kafa su proteklog vikenda ispunili Čika Ljubinu ulicu srećom, dobrom energijom i pozitivnim mislima.