Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vil Smit ne kažnjava svoju decu

Holivudski glumac smatra da deca treba da preuzmu kontrolu nad svojim životom i da uče na sopstvenim greškama...

 Izvor: Foto: Bang Media

Četrdesetčetvorogodišnji glumac i njegova žena Džejda Pinket Smit žele da nauče svoju decu Džejdena (14) i Vilou (12) šta je dobro a šta loše u životu, tako što će ih pustiti da prave greške umesto da koriste tradicionalne načine vaspitavanja poput teranja u sobu i oduzimanja svih luksuza na jedan dan.

"Mi ne verujemo u moć kažnjavanja. Kada je Džejden imao pet ili šest godina, seli bismo sa njim i pustili ga da nam objasni zbog čega je to što je uradio dobro za njega", rekao je Vil, koji takođe ima i devetnaestogodišnjeg sina iz prvog braka sa Širi Zampino.


Uprkos tome što je mlad, Vil želi da njegova deca preuzmu odgovornost za svoj život i otkriva da je preterana sloboda koju imaju ohrabrila njegovog sina Džejdena da zatraži kuću, kao poklon za 15. rođendan koji će proslaviti u julu 2013.

U intervjuu za britanski časopis San, glumac je objasnio da njegov sin želi da se osamostali i da veruje, da će Džejdan, ukoliko mu to oni dopuste, na taj način postati "emancipovani maloletnik".

Otac zvezde filma "Ljudi u crnom 3", Vilard, bio je veoma strog roditelj, pa je Vil zbog toga još više oduševljen idejom da njegov sin bude vaspitan na drugačiji način.

"Tada sam mislio da nemam pravo na mišljenje i da moje roditelje to ne zanima. Govorili su mi da tek kada budem plaćao račune moći ću da ga imam … Moji roditelji me sada puštaju da iskazujem svoje mišljenje", rekao je američki glumac.

Inicijalizacija u toku...

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica