Mleka Novalac razvila je multidisciplinarna grupa vrhunskih pedijatara, hemičara, stručnjaka iz oblasti ishrane, farmacije i prehrambene tehnologije koji su udružili svoje znanje i iskustvo. Svi sastojci za mleka Novalac su pažljivo odabrani. U Novalac proizvodnji koristi se sveže mleko, čime se obezbeđuje visok kvalitet krajnjih proizvoda. Zbog toga se biraju mlekare koje od proizvodnje nisu udaljene više od 30km. Samo preradom svežeg mleka mogu se obezbediti besprekorna i najkvalitetnija adaptirana mleka.


Pre nego što mleko Novalac dođe na police naših apoteka, svaka proizvodna serija mora proći kroz više od 700 strogih kontrola. Pomenute fizičke, hemijske i mikrobiološke kontrole osiguravaju vrhunski kvalitet proizvoda od ulaznih sirovina do prodajnih polica. Ekskluzivna prodajna mesta proizvoda Novalac su apoteke jer kupci samo tamo mogu da dobiju stručni savet, koji je kod takvih proizvoda za najmlađe izuzetno važan. Mleka Novalac imaju vrhunski kvalitet i sadrže sve neophodne preporučene sastojke koji su potrebni odojčetu za zdrav razvoj i rast.

Novalac nagrađuje verne kupce

Trenutno u odabranim apotekama teče posebna akcija. Kao nagradu za kupovinu 4 limenke mlečnih formula Novalac za odojčad stariju od 6 meseci poklanjamo vrhunsku kozmetiku Johnson's baby, koja već više od 100 godina poseduje stručnost za negu beba. U nju imaju poverenja majke i lekari širom sveta zbog nežnih receptura koje čiste, hidriraju i štite bebinu osetljivu kožu i kosu.

Poklon se sastoji od:

  • Johnson’s babyGentleCleansing wipes 24: Vlažne maramice sadrže jedinstveni negujući losion koji čisti, neguje i hrani osetljivu bebinu kožu. Ne izazivaju alergije i imaju pH prilagođen dečjoj koži.
  • Johnson’s baby Top To ToeWashgel 50 ml: Gel blag kao čista voda, za negu beba od glave do pete (za telo i kosu, počevši od njihovog prvog kupanja. Sadrži formulu BEZ SUZA. 100% bez sapuna i neutralne pH vrednosti. Dermatološki je testiran.
  • Johnson’s baby Oil 100 ml: Ulje za hidrataciju nežne bebine kože. Zadržava u koži 10 puta više vlažnosti od mnogih losiona i krema. Pomaže u omekšavanju temenjače.
  • Johnsons's baby neseser


U svojoj najbližoj apoteci potražite karticu za sakupljanje računa idobićete kozmetiku Johnson's baby!