Matične ćelije - eliksir života
Sve više roditelja u Srbiji odlučuje se da sačuva matične ćelije iz krvi pupčane vrpce svoje bebe koje imaju potencijal da se koriste za lečenje poremećaja kao što su leukemije, anemije, autoimune bolesti, čak i nekih oblika raka.

Future Health
je verovatno jedina banka koja nudi i usluge prikupljanja matičnih ćelija iz drugih tkiva, pored krvi pupčane vrpce.

Prateći napredak nauke na polju istraživanja matičnih ćelija Future Health Srbija će svima koji su već postojeći klijenti i onima koji će tek postati staviti na raspolaganje popust od najmanje 10 odsto na sve nove usluge skladištenja kao na primer prikupljanje matičnih ćelija iz mlečnih zuba!

Ovo je važna informacija za sve koji nisu zbog raznih razloga, uspeli da prikupe matične ćelije iz krvi pupčane vrpce svoje bebe. Za razliku od hematopoetskih matičnih ćelija krvi pupčane vrpce, zubna pulpa je bogat izvor jednako značajnih mezenhimalnih matičnih ćelija.

Matične ćelije uzete iz mlečnih zuba (mezenhimalne) mogle bi da odigraju važnu ulogu u popravci i regenerativnim tretmanima  za bolesti kao što su:

-    Regeneracija zuba
-    Koštana regeneracija
-    Infarkt miokarda
-    Obnavljanje motornog neurona oštećenog usled povrede
-    Neurogenerativne bolesti
-    Oporavak mičića
-    Mišićna distrofija
-    Dijabetes

Moguće je da i drugi članovi porodice imaju korist od matičnih ćelija zuba Vašeg deteta. Uspešna upotreba mezenhimalnih matičnih ćelija iz mlečnih zuba kao i iz umnjaka, sve više se potvrđuje kroz rezultate mnogobrojnih kliničkih studija.


Banka matičnih ćelija Future Health i dalje nagrađuje

U prostorijama Future Health-a u Beogradu 18. decembra 2012. godine održano je peto javno izvlačenje u kome su pravo učešća imali svi klijenti koji su potpisali Ugovor u periodu od 01. do 31. oktobra 2012. godine. Srećna dobitnica besplatne usluge čuvanja matičnih ćelija za period od 20 godina je Ana Nikolić Saku iz Kragujevca.