Kada je sadržaj vlage u kosi uravnotežen, dlaka je poput svile i neverovatno mekana. Zbog toga je vlažnost ključna za lep i zdrav izgled kose, kako kod dece, tako i kod odraslih osoba.

Spoljni faktori - češljanje, UV svetlost, slana voda, suv vazduh, ubrzavaju proces dehidratacije. Zbog toga je, nakon dugotrajnih istraživanja i testiranja, proizvedena linija Nivea Hydro Care, koja poboljšava hidrataciju kosu i čini je svilenkastom i mekom.


Inovativna Nivea Hydro Care formulacija sadrži kombinaciju aloe vere, ekstrakta lokvanja i tečnog keratina. Pruža laganu, intenzivnu negu i vraća kosi opipljivu mekoću, bez otežavanja kose. Prirodni biser, aloe vera zadržava velike količine vode i donosi potrebnu hidrataciju kosi. Ekstrakt lokvanja kosi daje lep, svež miris, dok tečni keratin obnavlja strukturu kose čineći je glatkom i sjajnom.


Nivea nagrađuje!

Prvih pet čitateljki koje na mejl: redakcija@yumama.com pošalju odgovor na pitanje: Kako se zove nova Nivea linija koja poboljšava hidrataciju kose,  osvojiće Nivea Hydro Care šampon i Nivea Hydro Care balsam.

Pored odgovora, pošaljite nam i sledeće podatke: Vaše ime i prezime, adresu i kontakt telefon.

Napomena: Pokloni se preuzimaju u redakciji (Omladisnkih brigada 88a, Novi Beograd, I sprat), od 11 do 17 časova, u periodu od 11. do 15. decembra 2012. godine.

Nivea Hydro Care balsam
Normalna do suva kosa može delovati isušeno i kao da joj je potrebna hidratantna nega. Blaga formulacija Hydro Care balsama sa aloe verom, ekstraktom lokvanja i tečnim keratinom obezbeđuje duboku hidrataciju, olakšava češljanje bez otežavanja dlake, dok kosa postaje meka i svilenkasta.

Nivea Hydro Care šampon
Lagana, providna formulacija ekstraktom lokvanja i aloe verom, kao i tečnim keratinom, blago neguje i pruža intezivnu hidrataciju. Kosa je meka i nežna na dodir.