Naslovne strane magazina MAMA već godinama krase prelepe majke sa decom. Pošaljite nam svoju najlepšu fotografiju, kako bi dobili šansu da se i Vi nađete na naslovnoj strani Vašeg omiljenog magazina.


Propozicije konkursa:

1.    Pošaljite zajedničku fotografiju vas i vašeg deteta na kojoj se oboje dobro vidite (krupan kadar), na imejl adresu mama@adriamedia.rs ili Poštom na Magazin MAMA (konkurs za naslovnu stranu),  Adria Media Serbia, Omladinskih brigada 88a, 11070 Novi Beograd.

2.    Uz fotografiju obavezno pošaljite sledeće podatke: vaše i detetovo ime i prezime, uzrast deteta, adresu i mesto življenja, kontakt telefon.

3.    Da bi vaša fotografija bila objavljena neophodno je da pošaljete saglasnost u sledećoj formi: Ja (vaše ime i prezime, npr. Ana Ivić) saglasna sam da se moja i slika mog deteta (ime i prezime deteta, npr. Miloš Ivić) objavi u magazinu MAMA.

4.    Ukoliko slike šaljete imejlom treba da budu odgovarajuceg kvaliteta za štampu (minimalno 1MB).

5.    Fotografije koje stignu poštom Redakcija ne vraća pošiljaocu.

6.    Imate pravo da se samo jednom prijavite. Ponovne prijave neće se uzimati u obzir.

7.    Sve fotografije koje ispunjavaju kriterijume za štampu (tačke 1 i 4), biće objavljene u časopisu MAMA.

8.    Svaka tri meseca biće organizovano probno fotografisanje mama koje uđu u uži izbor. Nakon toga, žiri će izabrati najlepše fotografije za naslovnu stranu.