Kampanja predviđa prikupljanje knjiga i formiranje "Sobe radosti" i biblioteke u okviru dečjih bolničkih odeljenja, čime bi se bar za trenutak vreme provedeno na lečenju učinilo lepšim, srećnijim i boljim. Dečje knjige koje njihova deca više ne čitaju, roditelji mogu ostaviti u nekoj od knjižara Delfi od 1. decembra 2012. godine. 


Sanke Deda Mraza, u koje ćete moći da spustite svoje poklon knjige za decu, biće u knjižarama u Beogradu: "Knez" (Knez Mihailova 40), SKC (Kralja Milana 48, ulaz iz Resavske), "Zemun" (Glavna 20), "Zira" (Ruzveltova 33); u Subotici u knjižari Delfi (Korzo 8); u knjižari Delfi u Novom Sadu (Kralja Aleksandra 3); u Nišu u knjižarama Delfi (Voždova 4) i „Kalča“ (TC Kalča); u knjižari Laguna u Kragujevcu (Kralja Petra I 12) i u knjižari Delfi u Kraljevu (Omladinska 16/1).


Svako ko donese knjigu dobija u knjižari CD sa najlepšim bajkama iz Lagunine Riznice bajki za laku noć i limenku Koka-kole. Knjige možete donirati i na nekom od novogodišnjih Koka kola karavana.


Svoju"Sobu radosti" dobiće dečja odeljenja bolnica u Beogradu, Novom Sadu, Subotici, Nišu, Kruševcu, Kraljevu, Užicu, Kragujevcu, Surdulici, Zaječaru i Šapcu.